Ultimate magazine theme for WordPress.

50 години Данчо Караджов не изневерява на жена си! Мариана е единствената му любов

0

- Advertisement -

Музикантът Данчо Караджов е един от малкото мачовци на рок сцената. за които няма митове и легенди за сексуалните им подвизи извън брачното ложе. Рок звездата винаги е имал чувството, че се е родил женен.

Среща съпругата си Мариана, когато е на 18, а тя – на 15 г. Силната ученическа любов ги свързва вече 50 години. Щастливото семейство ще отбележи празника си на морето, където от години имат къща в Равда. Заради Мариана подозрителният й в началото баща вади пушката да гърми по бъдещия си зет, но любовта на младите побеждава.

Началото Данчо си спомня като ден-днешен. „Видях я на 2 август 1970 година в Ахтопол. Бях завършил техникума по художествени занаяти и се подготвях да кандидатствам в художествената академия. Вземах допълнителни уроки, въпреки че в техникума обучаваха професори от академията и се рисуваше много. Бях подготвен, но няколко дни преди изпитите за голямо разочарование на баща ми ваех китарата и отпраших към морето.“

Бъдещият музикант няма разумно обяснение защо го е направил, но сякаш съдбата му намига щастливо. Качва се на влака до Бургас. Там хваща автобуса и привечер е в Ахтопол. Сестра му е oт 2-3 дни там, достатъчно за разузнае как седят нещата.

Данчо пита уж на майтап сестра си има ли гаджета, а тя възкликва: „О, да. Има едно убийствено маце – руса красавица със сини очи. Но е малка – на 15. Йордан е на 18. Любопитството му е събудено. На другия ден плажа обектът се задава. Данчо и Мариана се запознават и младежът влиза в общата тайфа. С китарата и гласа си Караджов отвява конкуренцията за красивото момиче. И свирейки, един ден се обръща към него: ,.Искам нещо да ги кажа. Харесвам те!“, спомня си музикантът.

Мариана също показва, че нещо се е зародило между двамата. След десетина дни Данчо се прибира в София, а тя остава с майка си. Но когато се връща в София му се обажда на домашния и започват да излизат заедно.

„Една вечер заспах на една пейка и като се събудих на сутринта си казах: „Трябва да се оженя! Мариана е единствената ми любов. Тя е истинска жена – шиеше си концертните дрехи сама, плетеше и шиеше дрехите на децата, защото тогава всичко беше конфекция. Никога не съм й изневерявал и няма да го направя“, споделя с днешна дата Данчо Караджов, който винаги е бил заобиколен от армия от фенки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече