Ultimate magazine theme for WordPress.

Кирил Петков мъж под чехъл! Съпругата му Линда се оказа сивият кардинал

0

- Advertisement -

Под чехъл се оказа родният премиер Кирил Петков. Неговата съпруга има повече власт над него, отколкото той над държавата, шегуват се техни семейни познати и не отричат, че яко му е стъпала на врата още откакто са се запознали.

Именно Линда била тази, която категорично отказвала да се преместят в резиденцията „Бояна“ и не давала дума да се отвори по темата. Освен това тя изключително се дразнела и от ласкателните коментари и сърчица, писани от почитателките на Петков заради младежкия му образ и солидната банкова сметка, а не заради отдадеността към „Продължаваме промяната”. Заради Линда, Кирил Петков ограничил сериозно контактите си със симпатизантки.

Тя направо ненавижда сравнението на Петков с Джон Траволта, пише „Уикенд“. „Имаш далеч по-хубави снимки”, троснато коментира под изтупаната снимка на Траволта и коментара на половинката си русата канадка.


Мадам Петкова не иска и да чуе съпругът й да бъде сравняван дори за хубаво с Траволта от младежките му години, тъй като самата тя не харесвала и без това придобилата популярност на половинката си извън политиката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече