Ultimate magazine theme for WordPress.

Ново 20! Люси Иларионов – пак 150 кг, слага си „катинар“ на устата!

0

- Advertisement -

Режисьорът Люси Иларионов отново е възвърнал старите си килограми и тежи около 150 кг, стана ясно от последния му видеоклип към дуета му с Ани Хоанг „Обичам те завинаги“. Макар че рядко влиза в кадър и още по-рядко в цял ръст, Люси видимо е нашишкавял, пише „Уикенд“. Иларионов от доста години води безуспешна битка с излишното тегло.

Преди години любимият на Ани Хоанг успя да свали внушителните 76 килограма. Така, след операция на стомаха, от 182 падна до 106 кг, но вече си е върнал старите габарити. През пролетта на 2016 г. Люси се подложи на операция за изрязване на корема в Анкара, Турция.

 „Аз съм човек на крайностите. Избрах изрязване на стомаха или голяма част от стомаха, така че да стане като право черво. Пластичният хирург ми обясни, че понеже стомахът е мускул, дори да бъде изрязан изцяло, с времето червото се уголемява леко и пак се оформя като стомах, но малък”, разясни тогава режисьорът, който даде 10 000 евро за операцията.

Постепенно Иларионов е наддал около 50 кг и днес отново е доста едър. Той обаче е все така подвижен, става ясно от танцувалните му движения в клипа.

47-годишнияят добричлия е открил ново изобретение за вталяване – „катинар“ за устата. Устройството се монтира за кътниците от зъболекар. С него човек може да отваря челюстите си само 2 мм. Така използващият го може да говори и да диша спокойно, но не и да се храни изобилно.

„Това решение е неинвазивно, обратимо и икономично. В сравнение с хирургическите операции е по-привлекателно. Няма никакви неблагоприятни последици“, обясни лекар, който е убеден, че изобретението ще допринесе към борбата със световната епидемия от затлъстяване.

В чужбина 7 жени, изпробвали приспособлението за две седмици, са отслабнали средно по 6,36 кг. Първоначално то им се е струвало неудобно, но след това е станало „поносимо“. Предвиден е начин челюстите да се освобождават за секунди в случай на паника или пристъп на повръщане. В България все още няма монтирани такива „катинари“, но Люси обмислял да е първият, който ще изпробва новото модерно изобретение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече