Ultimate magazine theme for WordPress.

Синът на Карамански изумил лекарите! Вижте какво направил, след като загуби ръката си

0

- Advertisement -

Синът на Иво Карамански, който загуби лявата си ръка в тежка катастрофа, изумил лекарите с поведението и силната си психика след инцидента. Вместо да изпадне в самосъжаление и тежка депресия, както биха се чувствали повечето хора, той гледал изцяло позитивно на ситуацията и давал кураж на близките си.

„Искам да ви поздравя за вашия син. За 25 години практика не съм видял млад мъж да мине през такова нещо, толкова позитивен. Синът ви е просто изумителен.“ С тези думи се обърнал един от хирурзите в Холандия към втория баща на Иво-младши – Александър Сано.

Актьорът съобщи подробности за тежкия период, през който преминават със съпругата си Нели Атанасова.

 „Пътуваше за Холандия, където учи и е заспал зад волана. В последствие на катастрофата загуби от китката надолу лявата си ръка. Драматично не, ами трагично е. По същото време си замина наш колега, Ангел Генов и това е трагично. Когато млад човек си замине… там ми е много тежко, защото покрай всичките неща със сина ми, не можах да го изпратя. Животът е много особен… има тежки моменти, всички сме за кратко тук“, разказа Сано в „Преди обед“ по бТВ.

И допълни: „Още минаваме през това, мисля, че сме на финалната права. Чисто медицинските неща приключиха. Сега предстои, както Иво се шегува – да го направим окончателен Робокоп“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече