Ultimate magazine theme for WordPress.

Отряза я! Красен Кралев не пуска Виктория да се върне във Варна

0

- Advertisement -

Виктория Петрова мрази София от дете, но по ирония на съдбата от доста години живее именно там

Водещата на бТВ Виктория Петрова е родом от Варна, но лятото всяка ваканция е пътувала към София, за да прекарва летата с баба си.

„Тогава всички идваха на море, а пък аз обратно – пътувах към столицата, защото нямаше кой да ме гледа. Градът беше изпразнен от хора и нямаше деца, с които да си играя. Освен това шопският диалект беше неразбираем за мен“, откровена е красивата Виктория, пише Уикенд.

Тя признава, че в онези години ненавиждала София и нямала търпение да се върне обратно в любимата Варна, където завършва езикова гимназия, а после се отправя към Велико Търново, където се е дипломирала в един куп специалности, но е работила само по една от тях – журналистиката.
Новинарката е ученолюбива и е завършила философия, история и журналистика, а преди няколко години взе тапия за юрист от Софийския университет. Днес е категорична, че именно тази специалност й е най-полезна в журналистическата професия.
„Помислих си, че не може да има нещо по-сложно от правото и се сетих, че всъщност има – китайските йероглифи. Това ми прозвуча като предизвикателство към самата мен и не се поколебах да се захвана и с още една специалност”, признава хубавата водеща, която вече два пъти е била в Китай и там без проблем проговорила езика и общувала с местните.
Тв звездата е свръхамбициозна и поставя работа си пред личния си живот. Близките й я обвиняват, че не е създала семейство именно заради многото си цели и амбиции. Това също успява да я спъне по пътя към мечтата да се завърне отново в любимата си Варна.

Главният фактор обаче е мъжът, с който живее от 6 години – бившият спортен министър Красен Кралев. Кралев и Петрова се запознали по време на първата му телевизионна изява като министър на спорта в предаването „Лице в лице“. Бившият лекоатлет отдавна бил насочил вниманието си към красивата водеща и търсел повод да се добере до нея.

След първата им официална среща побързал да я покани на кафе, но тя колебливо отказала. Кралев обаче не се примирил с нейното решение и проявил настоятелност. Накрая Виктория склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължи дълго. Всъщност се случило точно обратното. Двамата толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели 4 часа. Още на следващия ден Петрова споменала пред колеги, че е срещнала интересен мъж и няма търпение да се види отново с него, но запазила името му в тайна.

За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния и за двамата град Варна. Тогава Вики запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него, а малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им. Според запознати Виктория била твърде ревнива и това довело до срив в отношенията й с министъра. Освен това 43-годишната журналистка отдавна мечтаела за деца, докато нейният възлюбен, който вече има голяма дъщеря, нямал намерение тепърва да дундурка бебе.
„Когато Виктория заговори за наследници, се появиха първите кавги между тях. Тогава взеха решение да се разделят, но не успяха дълго да издържат един без друг“, разказват хора от обкръжението на водещата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече