Ultimate magazine theme for WordPress.

Шеф Виктор Ангелов бори кризата с кебапчета и лимонада по специална рецепта!

0

- Advertisement -

През миналата пролет, когато настъпи първата вълна от коронавируса. и държавата бе, общо взето, в пълен лакдаун, шеф Виктор Ангелов се принуди за известно време да затвори своите ресторанти. Само че единият от тях изобщо не отвори повече врати. И днес в интернет е посочено, че заведението в центъра е временно затворено, като това съобщение стои от повече от година.

В сайта на изисканата верига пък вече е поместена информация само и единствено за ресторанта в „Лозенец“. За другия няма и ред. Кулинарни блогъри също с носталгия пишат, че второто заведение е било затворено заради ковид.

За щастие Виктор Ангелов е успял да спаси и другите си ресторанти от линията „БДС“. Тях той създаде преди няколко години, като там вместо гурме ястия за претенциозни небца се предлага традиционна българска скара, супи, принцеси и домашна лимонада по специална рецепта, които да върнат клиентите в годините на истинските кебапчета и топлия мек хляб. Тези заведения все още функционират и се радват на изключително голям интерес, а там управител е доведената дъщеря на Ангелов Ива Лачева.

По време на локдауните известният готвач е разработил изцяло и доставката на храна по домовете и голяма част от оборота идвала именно по този начин.

Добрата новина за кулинара, както и за всички зрители, е, че само след около два месеца „Хелс Китчън“ ще се завърне на екран. В момента тече кастинг за новия сезон, който се очаква да започне в края на февруари, началото на март. Разбира се, шеф Ангелов отново ще бъде лице на предаването, което ще се продуцира от същата компания, но ще бъде реализирано oт друг екип, пише „Галерия“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече