Ultimate magazine theme for WordPress.

Шофьорски неволи! Виктор Николаев едва не се претрепа в дупка на пътя

0

- Advertisement -

Какво е общото между Виктор Николаев, синоптичката Стефани и един от операторите на сутрешния блок „Здравей, България” на Нова тв? От сряда сутринта зрителите вече знаят. Тогава се оказа, че освен, че са колеги, тримата ги свързва и дупка на пътя близо до сградата на Нова тв, пише „Уикенд”.

Водещият Виктор Николаев и колежката му Мирослава Иванова традиционно споделяха зрителски сигнали. Сред тях е и дълбока дупка на кръгово, в което се включва и Виктор Николаев на отиване и на връщане от работа. Затова веднага щом изчете зрителския сигнал, придружен от снимка как колата на автора е пропаднала, водещият остави сценария и разпалено се зае да разказва как на свой ред срещнал дупката. Тя била изкопана и оставена да си стои. Уж била засипана с камъни, но като завалял дъжд, се разместили, защото ямата зейнала в целия си блясък. А при превалявания – дъжд или сняг, дупката е скрито препятствие.

Тъкмо в такъв момент Виктор Николаев станал поредният, който пропаднал с колата си в изкопа. „Не знам как не се включиха еърбеците”, възкликна водещият, описвайки как се разтресла колата му, макар че карал с минимална скорост. Водещият така се вбесил от тази чутовна безотговорност, че в първия момент мислел да се обажда в общината и от там да дойдат да издърпат колата му. В крайна сметка размислил, за да не се приеме, че го прави само, защото е известен водещ. Накрая се справил с приятел.

Докато разказваше тази история, един от операторите със знак добави, че също е пропадал с колата си във въпросната дупка.

 Секунди по-късно синоптичката Стефани излезе да каже прогнозата за времето и също сподели, че познава добре дупката. Пътувала с такси, когато изведнъж се разтресла с трясък и се зачудила какво става.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече