Ultimate magazine theme for WordPress.

Вижте тайните на 59-годишния Том Круз за вечна младост!

0

- Advertisement -

На въпроса как остава млад, Том Круз отговаря: „Каяк по море, пещери… фехтовка, бягаща пътека, тежести… скално катерене, туризъм… бягам… Правя толкова много различни дейности.”

Круз не просто има тяло на мъж наполовина на неговата възраст – той се движи като такъв (спомняте ли си началната сцена на Мисията невъзможна: II?).

Колкото до храненето, Круз е на диета, разработена от Бекъм, състояща се от само 1200 калории, храни на скара и забележимо отсъствие на въглехидрати.

Не звучи почти достатъчно гориво за ултраактивния къс стак, но вероятно е неговият млад еликсир. Въглехидратите генерират инсулин. Те се превръщат в глюкозни молекули в тялото, увреждайки мускулните и кожните тъкани, което причинява стареене.

Препоръчват се ферментиращи въглехидрати като бобови растения и варива, които произвеждат по-малко инсулин, отколкото смилаеми въглехидрати като зърнени храни и пържоли. Ако трябва да си хапнете тортата, яжте я цялата само на едно хранене; еднократно повишаване на инсулина е по-малко вредно от редовното хапване на въглехидрати.

Увеличете противовъзпалителните хранителни вещества като флавоноиди (от лук, да речем или цитрусови плодове), изофлавони (от соя) и бета-глюкан (намиращ се в добавките за бирена мая).

Спазвайте тези прости правила и ще имате вечната младост на Том Круз!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече