Ultimate magazine theme for WordPress.

Володя Стоянов молил Ванга да спаси болен от Ковид приятел

0

- Advertisement -

Народният певец Володя Стоянов, който в момента е в тежко състояние с Ковид-19 във ВМА, само преди година е помогнал на своя много близък приятел да се спази от коронавируса.

Неговият авер също бил в много тежко състояние и нещата били на кантар, по думите на Володя. „Веднага отидох и се помолих на гроба на леля Ванга на Рупите. Запалих най-голямата свещ и се помолих от чисто сърце и душа да оздравее. И както леля Ванга имаше голям обичай – за хора, които са в тежко здравословно състояние, казва – хайде сега, бегай, ще оздравееш, но на Петковден да направиш курбан.

И аз му се обаждам – приятелю, тук съм на Рупите и енергията само я предавам към теб, да оздравееш и, дай Боже, да стане чудото, да знаеш – на Петковден курбан; обещах на леля Ванга тук“, разказа историята Володя точно преди година.

20-ина дни по-късно неговият авер му се похвалил, че вече е изписан и се чувства много добре.

„За мен е чудо. Чистосърдечно исках на този човек да му даде здраве, както и за целия български народ – тази пандемия да се маха по-скоро“, казва в интервю изпълнителят.

Припомняме- по-рано днес стана ясно, че Стоянов е в приет във ВМА с коронавирус и е в тежко състояние. Той е в реанимацията, като лекарите не се ангажират с прогноза дали ще оцелее.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече