Ultimate magazine theme for WordPress.

Явор Бахаров лекува зависимостите си с риболов (Пак са разделени с Рая?)

0

- Advertisement -

Явор Бахаров май е започнал да лекува на село слабостта си към забранени вещества. Откакто на няколко пъти се сблъска отблизо с ударите на закона, скандалният актьор се опитва да стои далеч от дрогата и алкохола. Най-лесно му се получава, когато е сред природата и не се среща с други хора.

Повечето близки на Явор Бахаров коментират, че напоследък е почти невъзможно да го открият в който и да е град в страната ни, особено в родната му София, освен когато има представления или репетиции. Той използвал всяка възможност, за да се оттегли на село или сред природата дори само за час-два.

Повечето му ангажименти напоследък са в провинцията именно за да стои далеч от шума на големия град. В тв интервю в сряда къдрокосият актьор разказа как часове преди най-новата си премиера, която е била в Ловеч, отишъл край река Осъм, за да успокои напрегнатите си нерви.

Стоял на брега, гледал водата и напрежението спаднало от само себе си. В театралните среди се коментира, че съвсем доскоро звездата от сериала „Съни бийч” е ползвал съвсем други средства за успокоение в подобни моменти. Като всеки актьор, той изпадал в дълбоки кризи преди премиера, но ги лекувал с алкохол и забранени вещества. Едва сега открил, че природата върши същата работа, но без страничните ефекти, пише „Уикенд“.


Малкият Бахаров е станал страстен рибар. Цяло лято той обикаля родните водоеми, избягвайки компанията на други хора. Дори след като времето застудя, не се отказва да хвърля въдиците в реки и язовири. Със себе си обикновено взимал само своето куче. Звездата рядко се радвал на късмет в риболова. Но каквото и да улови, го връщал обратно във водата. Ако му се преяде риба, я купувал от магазина.


Според близки на Явор, страстта към селата и природата му се отразява много добре. Това, че стои далеч от града, обаче го отдалечава от неговата половинка Рая Пеева. Известно е, че двойката напоследък не е в цветуща фаза на връзката си. Нещо повече – лудо влюбените доскоро млади хора все по-рядко са засичани заедно. Те ту късат, ту се събират и според хора от обкръжението им вече сами не знаят дали са заедно, или не. Въпреки това обаче Явор бил категоричен, че и занапред ще прекарва в София възможно най-кратко време за сметка на селата и малките градчета.

Рая от своя страна работи на щат в Младежкия театър, който се намира на метри от Министерския съвет, и води рубрика в Би Ти Ви, която пък се помещава в НДК. Заради това, дори и да иска, тя не може да придружава Явор в обиколките му по селата. Двамата се засичат все по-рядко и това най-вероятно рано или късно ще доведе до окончателната им раздяла, смятат хора от тяхното обкръжение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече