Ultimate magazine theme for WordPress.

Куриоз! Световноизвестен писател изпрал гащите на Емил от „Ол инклузив“

0

- Advertisement -

Звездата от „Ол инклузив“ Явор Борисов, който влиза в ролята на Емил, има любопитна случка от студентските си години, когато бил на бригада в САЩ. Историята е за това как световноизвестният писател Хенри Патерсън, който използва псевдонима Джак Хигинс, се погрижил за прането на нашенеца.

Актьорът работел като спасител на басейн по време на бригадата в САЩ. И на тази си длъжност Явор често носел любимата си тениска на ЦСКА. Един ден изборът му на фланелка се превърнал в тема на разговор с гост на комплекса. Въпросният господин, който често идвал, също носел спортни тениски, но не с емблемите на отбори от американския футбол, а на такива от европейския.

Покрай това с Явор се заговорили, сприятелили си и взели да се събират на раздумка край басейна заедно с другите спасители. Джак, както се казва въпросният мъж, поканил младежите, включително и Явор, на гости седмица преди да си тръгнат по родните места, пише „Уикенд“. Тъкмо тогава обществената пералня в блока, в който Явор живеел, взела, че се счупила и нямало как да си изпере дрехите. Споделил го на Джак, когато с колегите отишли в дома му. Нищо, че и актьорът, като всички, бил респектиран от голяма луксозна къща с басейн.

Джак, който се държал приятелски и никак не парадирал с положение, веднага предложил на Явор да му изпере дрехите. Актьорът се поколебал. Станало му неудобно, но пък Джак настоявал, а и със сигурност нямало лично да се заеме с прането му, а вероятно ще ангажира със задачата служителка в дома си. Така че Явор се съгласил.

На следващия ден той занесъл прането си в две пликчета, разделено на бяло и цветно. Още вечерта си го взел. Джак му го връчил изпрано и прилежно сгънато. Часове след като се разделили и преди актьорът за отлети за България, видял снимката на Джак в един вестник. „Новият бестселър от Джак Хигинс…”, припомнял си е Явор началото на статията. Веднага се обадил на Джак. Той работел вкъщи. И разбрал – това е световноизвестен писател, авторът на бестселъри, мултимилионер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече