Ultimate magazine theme for WordPress.

Стоян Алексиев бори депресията с… грозде и гъби!

0

- Advertisement -

Екранният проф. Генадиев от „Откраднат живот” се храни с грозде и гъби, за да пребори с витамините им обзелата го депресия

Стоян Алексиев бори с витамини обзелата го депресия. 70-годишният актьор, когото пандемията остави съвсем без сценични изяви, си хапва редовно сезонни плодове, та белким тонусът му се върне. Онзи ден той пак се запаси с голямо количество грозде от кварталния супермаркет.

В магазина, намиращ се до дома му в кв. „Гео Милев”, ветеранът влезе по дънки и зелено яке. На лицето си той бе сложил предпазна маска, която го правеше неузнаваем. Никой от персонала и клиентите не заподозря, че диша един и същ въздух с екранния проф. Генадиев от „Откраднат живот”, който в зенита на кариерата си се прочу и като донжуан – тогава папараци го щракнаха да бърка публично в гащите на млада колежка и да гали пубиса й.

От супермаркета Стоян си взе само чепки с грозде и гъби. На него дори не му се наложи да ползва пазарска количка – пликчетата с продуктите държеше в ръка. От джоба на панталона му се подаваше бутилка с минерална вода, но касиерката не направи проблем – даде си сметка, че шишето не е крадено, пише „Уикенд“.

„Няма работа за мен. Тъжно е, но това е положението. Не съм излизал на сцената на Народния театър повече от година. Явно никой няма нужда от моите знания и умения”, сподели ни неотдавна пенсионираният артист. И допълни, че откакто разполага с много свободно време, се е отдал изцяло на семейството си. Дните му минавали в разходки с най-близките хора и в пазаруване за дома, а като цяло настроението му било предимно минорно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече