Ultimate magazine theme for WordPress.

Актьорът Стан Яневски е тайният любовник на Джулиана Гани! Двамата вече живеят заедно (Съпругът й Найденов я уличи)

0

- Advertisement -

Актьорът Стан Яневски е новият таен любовник на Джулиана Гани. Това разкри лично нейният все още законен съпруг Илиян Найденов, според когото дори в момента Яневски е в дома им в София и спи в леглото, което доскоро плеймейтката е деляла със съпруга си.

„Джулиана имаше уговорка да преспи в апартамент, нает от AIRBNB, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха, ще ви разкрия по-нататък. Кой е той? Новодошъл в живота й мъж, който понастоящем преспива при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел“, категоричен е Найденов.

Към момента нито Гани, нито соченият за неин любовник Станислав Яневски не са коментирали думите на Илиян. Актьорът, станал популярен най-вече с участието си като Виктор Крум във филма Хари Потър и Огненият бокал, от години не се е появявал в публичните среди. Няма информация да е в сериозна връзка.

Припомняме, че сагата между Джулиана Гани и Илиян започна миналата седмица, когато моделката публикува скандални чатове между Найденов и момиче в интернет.

По думите на фитнес инструктора цялата история със скандалния чат, в който уж се кани да изневери на Джулиана, е фалш. „През цялото време си мислех, че си пиша с момче и това е фейк провокация, затова пишех глупости. Но никога не съм си давал адреса, нито съм канил някого в дома ни. Затова и в чата, който Гани публикува, никъде не пише адреса ми“, категоричен е Илиян.

Той се кълне, че откакто са заедно, не е бил интимен с друга жена. „За съжаление обаче не мога да кажа същото за нея и именно оттук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз – да осигуря своята безопасност, защото както ми беше казано неведнъж – проговоря ли с имена, никой не може да гарантира какво ще ми се случи! РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще премина и детектор на лъжата!“, категоричен е фитнес инструкторът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече