Ultimate magazine theme for WordPress.

Шеф Андре Токев се извини публично за пиянското изпълнение! Фенове не го приеха!

0

- Advertisement -

„Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам. Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.“

Така звучи част от публичното извинение на шеф Андре Токев.

Той изказа съжалението си, затова че е шофирал в нетрезво състояние, застрашавайки своя и чуждия живот. Уви, извинението му не бе прието особено радушно от последователите му, особено от тези, които са загубили свои близки на пътя при подобни обстоятелства.

„Но тук става дума за рецидив, бе хора, за условна присъда ,която няма да стане реалност! Защо?! Ако това беше моят или вашият син сто на сто щеше вече да е в затвора, нали така. А Андре е на свобода и минава с едно извинение. На това му се вика двоен стандарт“, гневят се фенове.

„Това ли ще кажете на близките на всички хора, загинали, защото някой друсан или пиян ги е помел?“, питат в нета.

Готвачът бе пуснат срещу парична гаранция и още в четвъртък се появи на работа в ресторанта си. Издънката е втора за кулинарият, който през 2019 година отново е заловен за шофиране в нетрезво състояние, но тогава случаят от Варна е покрит.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече