Ultimate magazine theme for WordPress.

Ето какво издаде Криско в „Маскираният певец“! (Фото отблизо)

0

- Advertisement -

Голяма бенка на шията, която надникна под маската на Камъка в последния епизод на шоуто „Маскираният певец” по Нова тв, издаде кой е най-вероятно да се крие зад нея. Това е рапърът Криско. Габровецът има същото петно на същото място.

Много зрители миналата събота разпознаха Криско в образа, който според преобладаващото мнение на аудиторията е най-грозният тази година в „Маскираният певец”. Макар да е направен така, че да не може да се види нито една част от тялото на участника, костюмът все пак има маска, която се поставя отделно от него. Именно тя се размести по време на последното предаване.

Това разкри голяма бенка на шията, каквато много малко популярни личности в страната ни имат. Един от тях е рапърът Криско. Той има две подобни петна на шията, като по-малкото се намира на същото място, на което е и бенката на Камъка.

Много зрителите се втурнаха да правят колажи, които доказват, че именно габровецът е скрит в костюма. Те откриват в него и част от уликите, които са предоставени от предаването. В тях например се посочва, че до Камъка има „огнена стихия”, а половинката на рапъра – Цвети, е представителка на „огнената” зодия Овен. Освен това участникът обича „народни манджи”, а наскоро габровецът сподели в шоуто на Рачков, че любими са му „българските манджи”.

За Камъка „щастието и успехът не са по наследство” – знае се, че рапърът изгражда сам успешната си кариера, като не може да се похвали с други звезди в рода си. Родителите му са музиканти, но не са популярни. Той е „писател по душа” – пише текстовете не само на свои парчета, но и на парчета за много свои колеги. Бил е „пешка”, готова да напусне „играта”, но се е завърнал като „цар”. Кариерата на Криско стартира още когато той е дете в предаването „Като лъвовете”, където го наричат „Цар Лъв”. В София отначало работи с Миро, с когото обаче се скарват и пътищата им се разделят. Рапърът не напуска „играта”, а успява да създава своя компания, която към днешна дата е много успешна, пише „Уикенд“.

Всичко това се връзва идеално с част от уликите, като обаче друга част от тях е трудна за разгадаване във връзка с която и да е родна звезда. Така че бенката на шията остава най-характерният елемент, който води към Криско.

Някои зрители видяха същата бенка и на шията на Ваня Джаферович. Той действително има подобна, но много по-малка. Не липсват фенове на предаването, които смятат, че Камъкът може да е Венци Венц, но техните подозрения трудно биха се потвърдили. Рапърът не само че няма бенка като на Камъка, но и цялата му шия е нашарена с татуси, каквито участникът в шоуто няма. Не липсват и подозрения, че Камъкът е Тото, но и той няма такава бенка.

След последния лайв фенове на „Маскираният певец” са възмутени от поведението на Камъка, който нападна с грозни думи друг участник в шоуто – Носорога. Масовото мнение е, че зад тази маска се крие Миро. Камъкът обяви, че „шоуто, което Носорогът води по БНТ, е много тъпо”.

Дори и това да не е Миро, обидните думи са насочени именно срещу него и скандализираха много зрители. Ако Камъкът действително е Криско, тези думи са знак, че враждата между него и Миро все още продължава. Според някои, причината Криско и Миро да се ненавиждат, са техни по-интимни отношения в миналото. Рапърът бил бесен, че певеца от „Каризма” е разказвал на свои приятели за това какво са правили двамата насаме.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече