Ultimate magazine theme for WordPress.

Мариан Бачев категорично: Бракът не променя нищо! (Комикът все пак ще се жени)

0

- Advertisement -

„Категорично не вярвам, че бракът променя нещо. Ако някой е решил да излезе извън общия път, по който вървите, той ще излезе. И всякакви сцени на ревност и дебнене на принципа „дай да не се дебнем, че ще се хванем” абсолютно смятам за безсмислица по отношение на това – ценностите, които човек изповядва”, каза Мариан Бачев наскоро.

Колко пъти една двойка е минавала под венчило не означавало задължително, че това ги прави здраво семейство. „Семейството е като вярата, то е дълбоко в теб, няма нужда да го демонстрираш”, смята актьорът.

„Сватба ще има все пак”, сподели той при скорошна своя медийна изява. За годежа с Милена Видер след цели 20 години съвместен живот пък каза, че е „неизбежно по смисъла на естествения ход на събитията”, просто си разнообразили ежедневието. Доста приятно и романтично се получило.

Годежът бил и чудна изненада за дъщерите им Александирна и Косара. Разяснението защо чак сега актьорите са се решили да сключат брак съвсем не е шега. Досега не им е било приоритет. Мариан Бачев даже е споделял, че не вярва в брака.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече