Ultimate magazine theme for WordPress.

Набъркаха Димо в любовна афера с една от участничките в „Игри на волята“! Жена му е бясна – ВИДЕО

0

- Advertisement -

Набъркаха водещия на „Игри на волята“ Димо Алексиев в любовна афера с една от участничките, видя Mister.bg. От „Господари на уеба“ излъчиха кратък видео монтаж, в който внушават за пристрастно отношение от страна на Димо към Милена от отбора на Приключенците.

В отбраните моменти от клипа на „Господарите“ Димо в действителност изразява възхищението си от качествата на Милена на терен. Той неколкократно й отправя комплименти за борбения дух и хъса, с който се впуска в игрите.

Разбира се, кадрите са извадени от контекста и Милена далеч не е единственият участник, на който Димо се е възхищавал. Заедно с другата водеща Ралица често правят комплименти на играчите не само в този, но и в миналия сезон.

„Чудите се вече откъде да трупате рейтинг и гледания! Господари, много ниско паднахме този път“, „Грозна интрига заплитате! Човекът си има жена и семейство“, хокат зрители „Господари на уеба“.

Съпругата на Димо – Анджела Медзикян, в действителност била подразнена от спекулациите, разкриват нейни близки. Тя имала пълно доверие на мъжа си и била безкрайно обидена на „Господарите“ за грозните интриги, които се опитвали да заплетат в името на рейтинга си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече