Ultimate magazine theme for WordPress.

Като чичка! И фризьори не могат да спасят Карамазов от белите коси!

0

- Advertisement -

Владо Карамазов продължава да губи пигментацията на косата си и върховете на космите му вече са напълно бели. За да поприкрие посребряването си, онзи ден хомосексуалният актьор скъси буйния си перчем във фризьорски салон. Уви, и новата прическа обаче не реши кардинално проблема с побеляването на водещия на „Сървайвър”, пише „Уикенд”.

Карамазов е само на 42 години, а мяза на чичка. Някои дори намират прилика между него и служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

Преди да се отправи към фризьорския салон, Владо проведе кратък разговор с колегата си Емил Марков пред Народния театър. Двамата си партнираха успешно в „Откраднат живот”, а са и добри приятели.

След като си взе довиждане с екранния д-р Захариев, Карамазов се качи в черния си джип, който купи миналата година в разгара на пандемията за 20 бона. Автомобила подкара към фризьора си на улица „Славянска”.

В салона, в който го посрещнаха с радост, актьорът не само се подстрига, но и се погрижи за маникюра си. Той поиска да му бъдат изрязани кожичките около ноктите, за да може пръстите му да изглеждат изящни като на всеки уважаващ себе си гей.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече