Ultimate magazine theme for WordPress.

Без наркотици в кръвта на Денис Теофиков! Разследват версия за убийство след спречкване

0

- Advertisement -

Без наркотици кръвта на починалия 21-годишен изпълнител Денис Теофиков. Това показа експертизата от аутопсията, която потвърждава и думите на приятелите му, че певецът е бил твърдо против дрогата.

Макар и в жилището на седмия етаж разследващите да са намерили наркотици, в организма на загиналия не са открити следи от каквато и да е дрога.

Апартаментът е собственост на майката на неговия връстник и приятел А.Т., на когото е постановена мярка задържане, заради притежание на наркотици, пише LifeOnline.bg.

Разследващите не изключват и версията за спречкване между двамата приятели, при което А.Т. е бутнал Теофиков и той е паднал от балкона.

Според първоначалната версия Денис е скочил от терасата следствие на упойващи средства. Негови близки обаче разкриват, че той е бил много против дрогата. Смятал е, че тя ще му попречат да бъде в кондиция и да върши коректно ангажиментите си.

Друга интересна подробност, която съдебните медици са открили, е факта, че Денис не се е хранил през последните три дни преди фаталния полет от седмия етаж, разкрива нашият източник.

Близки разказват, че той наистина нямал желание за нищо, нито пиел, нито се хранел. Бил много отчаян и очевидно не е виждал никакъв лъч светлина в безизходицата, в която е попаднал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече