Ultimate magazine theme for WordPress.

Рачков вдигна палат за половин милион от хонорара в „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

500 000 лева струва луксозният палат на Димитър Рачков в Еленския Балкан. Цената на горския дом на актьора е над 500 000 лева – 100 хиляди лв. струвал теренът, а самият строеж глътнал още 400 бона.

Според телевизионната мълва целия хонорар от осмия сезон на „Като две капки вода” Рачков инвестирал в новата си къща. Бургазлията избрал китно местенце в популярната махала Козлевци. Строителните работи започнаха миналата пролет, но наскоро всичко било готово „до ключ” и любимецът на публиката вече посрещал гости в новото си имение.

Местни жители споделят, че въпреки че е наел сериозна строителна фирма за изграждането на жилището, Рачков предпочита лично да надзирава дейностите. Затова комикът редовно пътувал до Козлевци, за да е в час с всяка стъпка от градежа. Рачков дори лично издействал в община Велико Търново пътят до имението му да бъде асфалтиран, защото до момента до парцела се стигало по черен път, обрасъл в бурени, пише Лупа.

Местните се надяват това да не е последният плюс от обстоятелството, че вече ще си имат известен комшия. Щом се заговори за Рачков, те се надяват и други имотни българи да се поинтересуват от района им. Горският палат не е единственият имот на Рачков. Освен апартамента в Бургас и мезонета в София, който наскоро продаде, Митко има още къща в Твърдица и вила на брега на езерото в Панчарево.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече