Ultimate magazine theme for WordPress.

Миро Каризмата във фиктивен брак с жена си! Двамата не живеят заедно, не искат и деца

0

- Advertisement -

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма”, сключи брак с партньорката си Ели Златарева преди 5 години на гръцкия остров Корфу. Семейството обаче така и не се реши да има деца. Отглеждането на бебета явно не е приоритет за съпрузите, въпреки че и двамата отдавна са прехвърлили 40-те.

Миро неведнъж е признавал, че с бизнесдамата живеят разделени и не се знае дали изобщо някога ще се съберат под един покрив. „Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да започнем да събираме пари за oбщо жилище, но аз имам много широки пръсти. Харча доста за музика.”, споделял е певецът преди време. С тези думи той само потвърди слуховете, че изобщо не му е важно да бъде постоянно с Ели.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес в английската столица. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, макар че се виждат основно по празници, а останалото време прекарват разделени, пише „Уикенд“.

Клюката гласи, че Миро използвал Ели като параван, а същевременно се отдавал на авантюри със случайни мъже и жени. Фактът, че с партньорката му живеят в различни държави, идеално го устройвал. Така имал свободата да прави каквото си иска в нейно отсъствие.

Въпреки че възрастта на певеца напредва, той не възнамерявал да създава наследник, издават хора от обкръжението му. Съпругата му също е прехвърлила 40-те, но и тя не напирала тепърва да става майка. „По едно време доста се бяхме притеснили, защото имахме съмнение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се – не мисля, че сме готови. Децата не са ни приоритет!”, откровено е споделял изпълнителят на „Август е септември”.

Интересна подробност е, че Миро и Ели все още не са легализирали брака си у нас и двамата се водят женени единствено на гръцка територия. „Ние направихме само църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не го легализирахме в България, защото, така или иначе, ние се чувстваме като семейство”, коментирал е Костадинов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече