Ultimate magazine theme for WordPress.

Рапърът Павел заминава за Южна Корея! Влиза в игрите „Squid game“

0

- Advertisement -

Рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц е твърдо решен да замине за Южна Корея, където да се включи в популярната игра от едноименния сериал Squid game“. Поредицата на Netflix, която излезе тази есен, оглави класациите за най-гледан сериал и доби популярност в цял свят, както и у нас.

Самият Павел толкова се е зарибил по сериала, че дори си татуира на врата популярните символи от игрите – триъгълник, кръг и квадрат, с каквито бяха охранителите в базата.

Той признава, че се замисля дали да не предприеме екзотично пътуване до Южна Корея след новината, че корейски хотел ще организира същите игри от сериала. „Започвам суперсериозно да обмислям екскурзия до Корея!“, решен е Павел.

В Squid gameсе разказва за 456 души, които са затънали в дългове и отчаяни от живота. Те доброволно се включват в мистериозна игра, затворени в база на остров. Там трябва да изиграят 6 игри, които всички деца знаят и са играли. Никой обаче не ги предупреждава, че ако загубят, ще бъдат убити. Заради бруталните сцени на насилие много държави призовават поредицата да бъде забранена.

В същото време корейският хотел St. John, разположен в района на Gangneung, обяви чрез своя профил в Instagram създаването на игра, подобна на тази отSquid game“. След като анализираха успеха на корейския сериал, мениджърите на хотела преименуваха състезанието  на „Свещените игри“, за да избегнат евентуално търсене от платформата за стрийминг видео и призоваха общо 500 души на 24 октомври в  боровата гора пред хотела. Обявената награда е 5 милиона корейски вони, или около 3633 евро.

Всички, които платят регистрацията от 10 000 вона (около 727 евро), ще получат визитка с телефонен номер, на който да се обадят (както е в сериала). След това всеки от тях трябва да отиде в гората пред хотела в уговорения ден и час, за да се изправи пред общо четири теста. Сред тях са класическата английска криеница, която видяхме в поредицата, дърпането на въже, теста с бисквитки и шамареният турнир, който ще сложи край на играта.

И не, хората, които загубят играта, няма да бъдат убити. Целта на тази игра е, както и в Squid Game, да елиминира всички състезатели, докато не остане само един, който ще спечели дългоочакваните 5 милиона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече