Ultimate magazine theme for WordPress.

Би Ти Ви изгони Ицо Хазарта от „България търси талант“! (Признава, че е взимал дрога)

0

- Advertisement -

Ицо Хазарта най-вероятно ще изхвърчи от „България търси талант”, след като официално обяви, че ще се кандидатира за депутат в следващия парламент от партията на Кирил Петков и Асен Василев. Рапърът изкара три сезона в шоуто, но в телевизията държат да няма политически фигури след нейните лица, за да не създават поводи да се говори за конфликти на интереси.

Ето защо се очаква да се разделят в Хазарта. Същото стана миналата година с Любен Дилов-син. Насред седмия сезон на „Талантите”, в който журираше, той обяви, че се кандидатира за депутат от листата на ГЕРБ. Би Ти Ви веднага свали снимките и записите на Дилов от всичките си официални интернет страници, а за предаванията на живо му намери заместник – Любо Нейков. Сега се очаква сценарият да се повтори с Хазарта.

В интернет новината за влизането на Хазарта в политиката се прие със смесени чувства. Потребители го смятат за лицемерен, цитирайки текстове от песните му, в които плюе политиците. „Освен това няма визията на политик. Несериозно е човек, който публично е признавал, че взима дрога, да ни управлява“, гневят се в нета.

Ицо Хазарта не отрича, че е пробвал почти всички видове наркотици, понякога дори е злоупотребявал с някои субстанции, пише „Уикенд“. В името на децата си и съпругата си обаче се отказал от тях, надява се, завинаги. „Нямам нужда от наркотици. Те съпътстват музикантите в един определен етап от техния живот. Имам доблестта да си призная и не, не се гордея с този момент от живота си. По-важното е, че поне от 10 години не съм докосвал каквито и да е наркотици”, отсича рапърът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече