Ultimate magazine theme for WordPress.

Сашо Кадиев избира годежен пръстен за младото си гадже!

0

- Advertisement -

Александър Кадиев май е решил да се жени за младата моделка Ивелина Чоева, научи „Уикенд”. В последно време синът на Катето Евро започнал усилено да се интересува от дамски пръстени, твърдят негови познати. Само допреди месец тази тема ни най-малко не го вълнувала.

Много хора подозират, че внезапният му интерес към нея издава, че търси пръстен, с който да предложи брак на хубавата си приятелка.

Водещият на предаването на Би Ти Ви „Преди обед” бил станал истински спец по пръстените с диаманти, като можел дори да познае за кой пръст какъв размер пръстен е подходящ. Имал толкова набито око, че само като погледнел ръцете на която и да е жена, успявал да определи размера на пръстените, подходящи за нея.

„Научих ги вече!”, въздишал Кадиев, когато станело въпрос за новопридобитото му умение. Той обаче отказвал да уточнения за причините, които са го подтикнали към проучване на темата. Хора от екипа на „Преди обед” виждат един-единствен мотив, който може да провокира интереса му към дамските бижуна. Това е желанието му да избере годежен пръстен за половинката си Ивелина.

Кадиев и 24-годишната Чоева са заедно от две години. Известно време двамата криеха връзката си, но от няколко месеца открито я демонстрират. Освен това живеят заедно от доста време. Самият актьор спомена наскоро в „Преди обед”, че отдавна се е изнесъл от дома на майка си в софийското село Кокаляне, за да се нанесе в апартамент.

Публична тайна е, че споделя новото си жилище със своята любима. Логично е тя да очаква и следваща стъпка в отношенията им, а именно – предложение за брак. Ивелина все още е във възраст, в която други млади дами не мислят за семейство. Тя обаче била консервативна и имала желание мъжът до нея да й се врече във вечна вярност. Освен това гледала на Кадиев почти като на бог – за разлика от нея, той произхожда от популярно семейство, израснал е след звезди на родната сцена, самият той е звезда, докато тя, макар и успешен модел, бе напълно непозната за широката публика, докато не се разчу за връзката й с актьора.

Комплексите й за малоценност я карали да се притеснява да бъдещето на връзката си, а годежният пръстен би бил гаранция за нейната стабилност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече