Ultimate magazine theme for WordPress.

Милитъри якета – удобни и функционални

0

- Advertisement -

В днешно време и съвременния живот „военният“ стил е стандартът на практичност и удобство. Дрехите, които са издържали на тежките условия на бойното поле, по правило се справят добре и в цивилния живот. Тези якета започнаха пътуването си като верни приятели на войниците по бойните полета и го продължиха вече в мирния живот на обикновените граждани. Нека ви кажем защо харесваме тези модели.

Тези якета са практични и издръжливи. Те са проектирани за използване в бой, но перфектно се справят с дъжд, вятър и сняг дори и в мирно време. Спомнете си първите кадри от филма за Рамбо: проливен дъжд и студ, които проникват дори през екрана на телевизията. А героят на Сталоун върви спокойно по пътя и не само – личи си, че се чувства комфортно и удобно. Всичко това е заради милитъри якето, което носи. Този тип военни якета са прецизно изработени. Съставът им включва както солидно количество памук, така и достатъчно найлон. Някои модели имат скрити качулки в яката за още по-голямо удобство. Редица марки предлагат да закупите оригинална изолирана подплата, с която можете да се разхождате спокойно на дълги преходи дори през зимата. Много от любителите на дейности на открито, казват, че няма по-удобно от милитъри якето в дивата природа. Горите ни са доста влажни и студени, така че ще бъде трудно без подходящо оборудване и екипировка.

Заложете на също и на бомбър якета, които запазва топлината добре, а ако стане горещо, може лесно да се навият и сложат в раница. Някои от милитъри якетата имат водоустойчиви джобове – в тях е удобно да съхранявате паспорта си и други важни неща, например смартфона. Плюсовете на този тип якета са: легендарната им история, добра топлоизолация, водоустойчивия материал, от който са изработени, качулката и външният слой. Якетата се перат лесно и бързо в перална машина. Това е едно практично решение за всеки любител на дивата природа, а и не само. С милитъри яке в градски условия няма да усетите студените зимни дни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече