Ultimate magazine theme for WordPress.

Кристиан Костов категоричен: Аз съм си момче! Изпълнителят обаче не коментира по жени ли си пада

0

- Advertisement -

Откакто изгря на голямата сцена в ранните си тийнейджърски години, Кристиан Костов често е обект на медиен интерен заради нестандартния си външен вид. Младият певец пусна дълга коса, облича се с рокли, гримира се и има силно женствено излъчване, затова мнозина предположиха, че скоро ще се насочи към операция за смяна на пола. Той обаче категорично отрича тези твърдения и казва, че просто иска да се различава от масата.

„Такъв е моят стил на обличане – естравагантен и артистичен. Виждам, че на някои хора им харесва, но е нормално да не бъда харесван от всички. Колко трябва да си нещастен отвътре, че да накараш някой да се почувства зле! Аз съм си момче! Имам дълга коса, но това не означава, че искам да съм жена! Тази визия много ми помага в Азия. До ден днешен имам успех в Китай”, коментира изпълнителят. Той обаче и дума не отвори за интимна приятелка.

В момента Костов живее в Русия, където работи по различни проекти. Извън професионалните ангажименти, които засега вървят отлично, той е преживял тежък период в личен план. Неотдавна Костов се разболял от  Ковид-19 и доста трудно преминал през болестта. „Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина вследствие на вируса. Той беше най-интелигентният човек, когото познавах. Последните думи от него бяха: „Помогнете ми, моля, лошо ми е”, разказва музикалната звезда със сълзи на очи.

21-годишният певец е от смесен произход. Майка му е рускиня, а баща му е българин от Ямбол. Кристиан винаги се е гордял с България и се радва на огромната любовта, която е получил след успеха си на „Евровизия” преди 4 години. Тогава той спечели второ място в конкурса за нашата страна. За съжаление, нежният артист се е сблъсквал и с лицето на омразата, пише „Уикенд“. Случвало се е даже да го заплашват с нож на улицата. Кристиан се отървал от най-лошото на косъм – проговорил на английски и гамените решили да го оставят, защото помислили, че е чужденец. Той обаче бил толкова уплашен, че в продължение на една седмица не излизал от вкъщи.

Сексуалната ориентация на младежа с руски корени бе широко обсъждана у нас още с появата му в шоуто „Х Фактор” преди 6 години. Тогава Крис бе едва на 15 и някои отдаваха нежната му визия на крехката възраст, други оправдаваха доминиращото му женско излъчване с изявената му артистичност.  „Той е още дете! Тепърва ще се развива и ще възмъжава!”, оправдаваха го феновете. Това обаче не се случи, дори напротив – стигна се дотам да се облича в рокли, поли и да се гримира.

За личния живот на Костов не се знае много. По време на шоуто „Х Фактор” той призна, че е девствен, но тогава все още бе юноша. Сега казва, че се е посветил на кариерата си и любовта не му е приоритет.  „В момента не ми е до гаджета, имам твърде много други неща на главата!”, коментира изпълнителят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече