Ultimate magazine theme for WordPress.

70-годишният Милко Калайджиев мечтае за внуци

0

- Advertisement -

Мустак Номер 1 на България Милко Калайджиев навърши 70 години миналата седмица и за юбилея си пожелава единствено здраве. В интервю за „Уикенд“ той разкрива и своите амбициозни планове – а именно да живее по до 100 години.

Щастливото събитие бе отбелязано като в приказките – два дни и две нощи ядене и пиене на корем в неговия ресторант в Свиленград. Синовете на фолк звездата също се включиха в купона на знаменития си баща. Цялата организация поела съпругата му Маргарита, която стопанисвала фамилна къща за гости в близкото село Мезек.

Навръх празника си Милко разкри и коя е най-голямата му мечта. А именно – да има внуци.

„Мечтата ми е децата ми да завършат, да се оженят и да имам внуци, после правнуци. Искам голямо и сплотено семейство“, откровен е Калайджиев. В момента обаче изпълняването на мечтата му ще е трудна, тъй като близнаците му са студенти и са съсредоточени върху учението.

„Не бива да ги карам на сила да се задомяват и не им е време. Когато беше абитуриентския им бал, към тях отправих послание под формата на песента на Бинка Добрева – „Даньова мама”. В последния куплет тя пее така: „Елате, мама, елате, сватбите да ви направя, на снахи да се порадвам. На снахи да се порадвам, на снахи да се нагледам и дребни внуци да отгледам”.

Голяма българска песен, отправена към синовете, които са решили да последват баща си в Балкана, много ми харесва. Та и аз искам да ги видя задомени, на внуци да се порадвам. Тогава изпях песента на Бинка Добрева. Ще бъда много щастлив, ако се случи…“, с надежда разкрива Милко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече