Ultimate magazine theme for WordPress.

Най-желаният ерген! Таткото Тодор от „Татковци“ си няма гадже

0

- Advertisement -

Кой е секси таткото Тодор в сериала на bTV се питат зрители на най-новия филм, който започна вчера вечер в 18.00 в ефира на първата частна телевизия. Филмът разказва за четирима мъже и техните деца, а ветеринарят – вдовец с малката си дъщеря веднага привлече вниманието.

В образа на Тодор влиза актьорът Павел Иванов, който е ученик на Стефан Данаилов. „Историята на моя герой е малко по-драматична от тази на другите трима татковци… Другите са приятели от години. Моят герой в началото е като аутсайдер и неговата задача е да се внедри сред другите бащи заради себе си и заради дъщеря си основно“, споделя Павел.

Героят му е ветеринар, на когото му се налага да извърви дълъг път след смъртта на съпругата си. В началото на сериала, Тодор се мести в София заедно с малката си дъщеря – Кики, в чиято роля влиза актрисата Ая Алексиева. Ая е дъщеря на Яна Титова, която също е част от режисьорския екип на „Татковци“, и от най-ранна възраст е на екран.

„Бях много изненадан, че дете на тези години има толкова голям опит пред камера“, споделя Павел. Любимата българска актриса Албена Павлова пък ще играе неговата тъща, която по всякакъв начин се опитва да отрови живота му и то „много успешно“.

В реалния живот актьорът не е баща и затова признава, че черпи опит като наблюдава хората, които вече имат деца. За да се справи с тази трудна роля, му помагат и хората от екипа. „За щастие, зад кадър, на снимачната площадка на „Татковци“ цари единство. Изключително съм благодарен за добрия подбор на хора в сериала“, казва актьорът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече