Ultimate magazine theme for WordPress.

Ужас! Ваня Джаферович с парализа в джунглата!

0

- Advertisement -

Ваня Джаферович е изкарал повече от три седмици с парализирано лице в джунглата, където в момента участва в снимките на новия „Сървайвър”. Хърватинът сподели, че почти не е можел да говори заради този проблем. Не е ясно какво е предизвикало появата на парализата, но три седмици по-късно той е продължавал да се бори с нея, пише „Уикенд”.

Победителят от последния излъчен до момента сезон на „Сървайвър” – Бъргария сподели преди няколко дни, че има проблеми с усмивките, мръщенето и дори с говоренето. „Преди 3 седмици получих парализа на лицето. След 3 седмици имам леко движение”, обясни той през профила си в Инстаграм. И показа, че успява да повдигне веждите си, като обаче лявата е много по-слабо подвижна в сравнение с дясната. Това издава, че парализата е засегнала основно лявата част на лицето му, а последствията от нея все още не са напълно преодолени. „Всичко е тука ботокс”, шегува се бившият футболист, сочейки лявата част на челото си. Той показа и как изглежда усмивката му след получената парализа. При нея, както при повдигането на веждите, дясната част от лицето има нормална подвижност, но лявата – не. Все пак състоянието му в момента било много по-добро в сравнение с преди. „Мога и да затворя очите даже… почти напълно”, похвали се сървайвърът. И показа как при затворено дясно око лявото остава полуотворено. „Все още трудно казвам „п”, „б”, но доста по-добре от преди”, твърди още той.

От какво е настъпила въпросната парализа, не е ясно. „Уикенд” се консултира със специалист, според който подобни проблеми се появяват при един на 60 души и могат да се дължат на най-различни фактори, след които е поставянето на определени ваксини. Известно е, че целият екип на „Съврайвър”, част от който е Ваня Джаферович, е бил имунизиран срещу различни болести, преди да тръгне за Филипините, където се снима шоуто. Това не са само актуалните в момента ваксини срещу Ковид-19, а и инжекции, които се прилагат от години при пътуване към тази точка на планетата. Но няма как да се докаже, че именно те са причинили парализата на Ваня.

Каквато и да е причината, хърватинът моли приятелите си да не се тревожат за него, тъй като проблемът му вече вървял към подобрение. След кратка пауза, която вероятно е направил заради парализата, той отново е активен в социалните мрежи, пускайки свои снимки от Филипините. Носят се слухове, че Джаферович отново участва като състезател в риалитито, и дори се говори, че май ще го спечели за втори път. Но според актуална информация на „Уикенд” футболистът не е влязъл в битка за оцеляване на Филипините, а е част от екипа на предаването. Точно каква функция изпълнява там, не съобщено официално. Възможно е да е консултант, както например дръж победител от „Сървайвър” – Николай Мартинов, сега работи като консултант в конкурентното шоу „Игри на волята”. По вероятно е обаче Ваня Джаферович да е ко-водещ на риалитито. Като доказателство за последното би могла да се вземе една от последните снимки, публикувани от него в социалните мрежи. На нея се вижда как той и основният водещ – Владо Карамазов, са седнали на столове на плажа, обърнали гръб на морето, което е идеален фон за кадъра. И двамата са с миниатюрни микрофони, които висят от фланелките им. Не е ясно как хърватинът е успявал да снима кадрите си като ко-водещ, докато лицето му е било парализирано. Важното обаче е, че съвсем скоро това ще е минало.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече