Ultimate magazine theme for WordPress.

Ути Бъчваров тотално разочарован от родното Черноморие (Вижте защо)

0

- Advertisement -

Тотално разочарован от родното Черноморие е кулинарят Ути Бъчваров. Той признава, че винаги е бил патриот и е предпочитал да почива у нас, а не в южните ни съседки, където българите масово „отлитат“ през лятото.

За съжаление, според него през последните години родните курорти са изключително западнали, мизерни и с влошено обслужване.

„Опитвам се да намеря място на българското Черноморие, където да летувам със семейството си. Потресен съм от това, което виждам в района на Шабла и Дуранкулак. Свинщината е голяма, а уж е екорайон, диво място. Тъжна и жалка е картинката на Северното Черноморие.

Патриот съм и предпочетох нашето море, а не гръцкото, но цялата тази свинщина е някак си трудна за преглъщане. Разочарован съм, всичко е унищожено и смачкано“, опака се Ути в интервю за „Уикенд“.

Като цяло Бъчваров е любител на преходите и разходките и рядко обича да се задържа на едно място. Затова и почивката на планина му допаднала много повече.

„Ходихме в Рила с децата и жената до мен – Мария. На диво и прекрасно място си прекарахме страхотно“, доволен е кулинарят, който е баща на две близначки – Ружа и Далия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече