Ultimate magazine theme for WordPress.

Ути Бъчваров отслабна! Свали 7 кг, остават още 20! Ето какво го мотивира (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Кулинарният гуру Ути Бъчваров се похвали, че е успял да отслабне с цели 7 кг и се чувства страхотно.

„В момента тежа под 130 кила, което се отразява страхотно на прелестната ми фигура и динамиката ми“, доволен е от себе си шеф Бъчваров. Той обаче мечтае да свали още 20-ина килограма и е категоричен, че ще го направи, тъй като е обещал на дъщерите си.

Ути е татко на близначките Ружа и Далия и именно те го амбицират да се втали. 4-годишните принцеси не само изтощавали баща си, който постоянно тича след тях, но и го заставили да стане слаб и галантен.

Хранителният режим на Ути е много простичък. „Храня се предимно с плодове и зеленчуци“, разказва кулинарят в интервю за „Уикенд“. Той се опитва да следва съветите на д-р Емилова, но когато си толкова популярен и хората ти правят какви ли не подаръци, е трудно да устоиш.

„Толкова свински бутове съм мъкнал, че направо… С Евгени – мъжа на певицата Белослава, през зимата бяхме на готино селско събиране и домакините ни подариха 80-килограмово заклано и изчистено прасе. Прибрахме го в колата и тръгнахме към София. Влязохме тримата в асансьора – аз, Евгени и прасето. Качихме се до апартамента ми. Сложихме прасето да виси на терасата, за да го транжираме на другия ден. Като започнахме да си го делим, видяхме, че от съседната сграда ни гледат около 100 човека. В центъра на София се преборихме с нашия трети събрат“, разказва през смях Ути.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече