Ultimate magazine theme for WordPress.

Импресариото на Васил Найденов проговори за скъпарското си BMW за 100 бона!

0

- Advertisement -

Емблематичният музикален изпълнител Васил Найденов отскоро се вози в доста луксозен и скъп автомобил. Лимузина BMW, модел от 2016г. на стойност малко над 100 000 лева притежава Ивайло Манолов. Легендарният импресарио на Васил Найденов возел редовно естрадния певец в немския звяр.

Возилото било от хитовия модел 550i – ексдрайв на BMW. Без екстрите може да се поръча за 50 бона в евро, писаха жълти медии.

Нищо от това обаче не се оказа вярно и слуховете бяха опровергани от самият Ивайло.

„Нямам на мое име такъв автомобил. Сегашната ми кола не е по-специална от онази, с която преди 2 години катастрофирахме. Застрахователите платиха и мой приятел ми намери същият американски крайслер. Единствената разлика е черният цвят на новия автомобил. Голяма, удобна и комфортна кола е. Нямам афинитет към скъпи лимузини и дори не обичам много-много да карам“, разкри Манолов в интервю за „Уикенд“.

Той не отрича, че разполага с доста добри средства и е подсигурил старините си. Има къща в Гърция, в която редовно купонясва с приятели и Кеца. Дори локдауните покрай пандемията не са му се отразили финансово. „Заделил съм си достатъчно пари през годините“, доволен е импресариото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече