Ultimate magazine theme for WordPress.

Мъжът на Поли Генова ПЛАКАЛ, докато й предлага брак! Певицата приела, но не съвсем!

0

- Advertisement -

Мъжът на Поли Генова реши да й предложи брак, след като стана ясно, че певицата чака второ дете от него. Миналия петък той й отправи предложение в романтично заведение на морския бряг, поднасяйки й пръстен с рядък син диамант. Но макар че бременната бъдеща булка каза „Да!”, сватба засега няма да им.

Поли Генова и нейният любим Джоузеф ще минат под венчило доста след като второто им бебе дойде на бял свят. Съдейки по формите на звездата, щастливото събитие най-вероятно ще е през есента, а самата тя сподели в тв интервю, че няма намерение да се жени преди края на годината. Имала твърде много планове, за да се занимава и с организация на сватба.

Детето, което е на път, не е било планирано, а майката не смята да му позволява да разваля сценария за работа, който е направила за предстоящите месеци. В момента тя репетирала за шоу в Античния театър в Пловдив. Това ще е първият самостоятелен концерт в живота й, макар че 34-годишната изпълнителка твърди, че има 30 години кариера зад гърба си, тъй като работела от 4-годишна. Въпреки бременността си тя разучавала танците за шоуто, които смятала да изпълнява заедно с балета.

Щяла да пуска и дует в Любо Киров, а за догодина искала да направи турне в цяла България. Между всички тези ангажименти се налага да намести и бебето, което скоро ще се роди, но нямало как да вкара в плановете си и сватба. Затова смятала да я отложи за по-удобен момент, когато няма да е толкова заета. Освен всичко друго, до края на бременността Поли най-вероятно ще понапълнее, а никоя булка не иска да е дебела в сватбената си рокля. Така че не се знае кога ще дойде удобният момент за сватбата. Нищо чудно дотогава нероденото бебе не само да се е родило, но и да е проходило и да носи шлейфа на майка си по пътя й към олтара, пише „Уикенд“.


Въпреки че не бърза да се жени, Поли е много щастлива от предложението за брак, което е получила. Както подобава на подобен романтичен момент, любимият й паднал на колене, за да поднесе годежния пръстен, и дори се просълзил, задавайки въпроса: „Ще се омъжиш ли за мен?”. Звездата обаче помислила, че Джоузеф се шегува. Тя се разсмяла и няколко пъти го попитала дали е сериозен и защо плаче. Накрая, за щастие, все пак осъзнала, че предложението е истинско, и казала „Да!”.

„Много е интересно как един такъв жест може да те накара да се чувстваш по-желана, по някакъв начин почетена като дама. Не че толкова съм страдала, че не сме сгодени в Джоузеф или че нямаме брак, но някак си тайно съм се надявала, че някой ден той поне ще ме попита”, сподели Поли.


Тя разказа, че много пъти с мъжа до нея са обсъждали узаконяването на своята връзка, но все пак е била изненадана, когато той паднал на колене. Всъщност тя първа му предложила брак, но той отказал. Това станало по време на първата й бременност – преди близо 3 години. Джоузеф помислил, че „бременните” хормони говорят вместо половинката му, затова предложил да говорят отново по темата, след като детето се роди. Но й поднесъл пръстен едва след като разбрал, че и второ бебе е на път.


Двамата родителите не искат да разчитат на баби за отглеждането на децата си. Майката на Джоузеф не живее в България и няма как да помага, а към майката на Поли се обръщали само в краен случай. Искали сами да се грижат за своите наследници, за да могат да прекарват с тях възможно най-дълго време. Синът на двойката – Даниел, който е на 2 години, все още не ходи на ясла. След като обаче се роди второто бебе, майка му смята да го запише в детско заведение, за да й бъде по-лесно с грижите за по-малкото дете, чийто пол все още пази в тайна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече