Ultimate magazine theme for WordPress.

СМЯХ! Топ 3 на гафовете на Сашо Кадиев в ефир!

0

- Advertisement -

Александър Кадиев е известен не само с театралните си роли и уменията си на водещ, но и с това, че редовно закъснява за ефир и изправя на нокти и екипа на „Преди обеди“, и партньорката си пред камерите Деси Стоянова. Това се е превърнала в негова запазена марка, което никак не се нравело на шефовете му.

Така например Кадиев често втрещява зрителите с неадекватно поведение и коментари по време на ефир. След обстойно обсъждане на темата за некачественото образование у нас, Кадиев е коментирал, че Елинпелиновите герои Белчо и Сивушка са от разказ на Йовков.

„Ето, аз съм доказателство, че образователната система не работи“, опита се да замаже гафа си актьорът. Друг път ексцентричният Кадиев е разсънвал ранобудните зрители, цъфвайки в ефир дибидюс, пише „Уикенд“. Сашо имитира голия Адам с листо върху гениталиите, за да отбележи началото на Страстната седмица. Преди да се появи Кадиев, Деси закри ужасена очите си с ръце с думите: „Някакъв гол човек влиза, не съм сигурна, че искам да го видя“.

Един от гафовете на Сашо в ефир бе навръх 8-ми март, когато актьорът откраднал бяла роза от колегата си Александър Дойнов, който гостувал в сутрешното предаване и носел цвете за Деси Стоянова. Кадиев подарил крадената китка на колежката си, а тя не скри възмущението си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече