Ultimate magazine theme for WordPress.

Гущеров празнува годишнина на морето! Вижте как го поздрави съпругата му

0

- Advertisement -

Милионерският син Християн Гущеров празнува годишнина от сватбата си със Светлана на морето, видя Mister.bg. Двамата със съпругата му Светлана пуснаха фото от плажа, от която видимо личи колко е отслабнал, благодарение на диетичния режим на плеймейтката.

Моделката го зарадва с пищна торта с две диамантени сърца и надпис „Завинаги заедно“. На вкусното изкушение са нарисувани и две ръце, хванати една за друга.

Гущеров изрази любовта си и в мрежата, където публикува романтично послание към половинката си: „Честита Годишнина, ЕДИНСТВЕНА МОЯ! Сърцето ми е в ръцете ти, освен да сме здрави и щастливи заедно, не си пожелавам нищо повече!“.

А моделката му отговори: „Ти промени живота ми и ме накара да разбера, че за истинската любов трябва чисто и голямо сърце, като твоето, биещо само за мен и нашите прекрасни ангелчета! Моето сърце е до твоето и винаги ще бъде! Помня всички наши моменти, от забавни до много тежки и именно те ме накараха да повярвам в нас и любовта ни. Бъди ми здрав, все така добър, обичащ и даряващ всичко истинско и чисто на света“.

Мнозина намериха прилика с думите й в посланието, което тези дни Николета Лоанова отправи към своя любим Ники Михайлов: С теб, за тези… години се „раждах“ и „умирах“ 1000 пъти! Спомените ми са безброй, като глави от книга обаче се отличават първата ни среща, първата ни целувка на залез слънце…“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече