Ultimate magazine theme for WordPress.

Съдът реши окончателно за Явор Бахаров! Актьорът няма право да обжалва

0

- Advertisement -

Съдът излезе с окончателно решение по делото на Явор Бахаров, обвинен в шофиране в нетрезво състояние. Тричленният състав на благоевградският окръжен съд отложи изпълнението на наложеното наказание от една година „лишаване от свобода“ за срок от четири години. Така актьорът вече е осъден на 4 години пробация, без право на обжалване, вместо на 1 година затвор.

Дотам се стигна след съдебно следствие и цялостна проверка на атакуваната присъда. Съдът прецени, че е налично основание за приложение на института на условното осъждане, тъй като той е реабилитиран по право по отношение на предишните си осъждания.

Смята се, че продължителността на този срок ще изиграе положителна роля върху устойчивостта на нагласите на подсъдимия да спазва закона.

Окръжният съд наложи наказание на Явор Бахаров – „задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от една година.

Междувременно стана ясно, че актьорът се е разделил с дългогодишната си приятелка Рая Пеева. Въпреки че тв водещата нито потвърди, нито отрече новината, в кулоарите на Би Ти Ви упорито се шушука, че актрисата има гореща връзка с колегата си Николаос Цитиридис.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече