Ultimate magazine theme for WordPress.

Палавата Светослава Филипова лъсна по „мокро коте“! Общинската служителка в скандални снимки от офиса (САМО ТУК)

0

- Advertisement -

В скандални снимки, от които дори най-големите фенове на сайтовете за възрастни ще се изчервят, лъсна общинарка от ГЕРБ.40-годишната Светослава Филипова разпращала въпросните кадри на свои любовници, очевидно за да ги разгорещи и да им държи „мокро“.

Филипова работи в столичния район „Младост“, откъдето са и повечето снимки. Докато върши служебните си задължения, Филипова се разведрява със селфита на „тутурутката си“.

Има и фотоси от дома й, които са още по-скандални. На един от тях Светослава се е снимала с белезникава течност, стичаща се по устата й. Каква е тази течност – вие си правете изводите.

За Светослава се знае, че е от град Неделино и е била любовница на бившия кмет на района инж. Румен Русев, който я закрилял на поста. На благата позиция да отговаря за даренията в „Младост” брюнетката била уредена от нейната леля Албена Цанова, която доскоро бе главен счетоводител на „Младост”, като управляваше „Финансово-счетоводни дейности и човешки ресурси”.

Двете имат силна родствена връзка – майката на Станислава е втора братовчедка на натирената главна счетоводителка. Албена Цанова пробутала още една своя племенница в общ. „Младост” – дъщерята на своята сестра, която работела в Търговския отдел, но и тя отдавна била махната от управата.

Другият сериозен чадър над попрезрялата палавница опъвал бизнесменът Георги Евтимов, собственик на строителната компания „Булстрой груп”, който от години играе задкулисни игрички с управата на района. Преди няколко години името му лъсна покрай грандиозен скандал със застроена градинка в най-търсената първа част на „Младост”, където вместо алеи за децата, строителят бодна скъпарски комплекс „Хармония”.

Покровителят на скандалната Светослава Филипова е известен в бизнес средите като мошеник. Георги Евтимов дължал пари на стотици хора.

След новината за скандалните снимки мястото на Светослава Филипова вече е овакантено.

Вижте ги само и единствено ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече