Ultimate magazine theme for WordPress.

ЕНИГМА! Жената до Христо Калоферов забулена в мистерия! Защо новинарят крие майката на сина си?

0

- Advertisement -

Телевизионният водещ Христо Калоферов отпразнува първия рожден ден на сина си Христо-младши. Новинарят направил детското парти в тесен семеен кръг, а за единствения си наследник поръчал торта с любимото му мече. 42-годишният журналист не живее с майката на детето си, а самоличността й е абсолютна енигма.

Калоферов бил изключително потаен и за детето, което миналата пролет дойде на бял свят в столичния „Майчин дом”. Според източници, запознати с житието-битието на Христо, бебето било планирано и родено след инвитро процедура. И Калоферов, и майката на сина му, която работела в рекламния бранш, искали да имат дете.

Те обаче нямали никакво намерение да живеят под един покрив като семейство. Нещо повече – никога не са имали сексуални отношения, били просто приятели. Затова прибегнали до услугите на асистираната репродуктивна технология. Само най-близките му роднини, приятели и колеги от телевизията имали представа коя е жената, родила от него. Тя често водела малкия Христо в нюзрума, а останалите новинари изпадали в умиление всеки път щом зърнат бебешкото кошче.

Откакто е на екран, водещият на новините усилено пази личния си живот и досега не е показвал половинките си публично. Темата за любовта е табу в неговите интервюта, а в профилите му в социалните мрежи липсват снимки с други жени, освен на тези с колежките му от телевизията и със сестра му Стефка, пише „Уикенд“.

Тъмнокосата хубавица дори бе набедена за негова интимна половинка, тъй като няма визуална прилика с блрат си, а и носи различна фамилия. Тя е от втория брак на майката на Калоферов и макар че са от различни бащи, двамата са изключително близки. Според мълвата, която от години циркулира около Калоферов, жените били луди по него и сините му очи, но новинарят изобщо не се вълнувал от мераците им. В момента сърцето на Христо било свободно, но предпочитал да се отдава на работата си и грижите по невръстния си син. Факт е, че досега новинарят не е представял публично нито една жена, а новината, че е станал баща изненада дори колегите му.

Христо обаче бил изключително всеотдаен родител и държал всеки ден да вижда сина си. Калоферов имал трудно детство, затова искал неговият наследник да се отглежда с много любов и грижи. Журналистът бил едва на 3 годинки, когато загубил татко си.

„Единственото, което помня от баща си, са ръцете му – големи и силни, които ме държаха”, разказвал е Калоферов. Истината за смъртта му научил чак, когато навършил 18 години. Братът на дядо му убил баща му след пиянска свада на строежа на нова къща. Тъй като чичото бил носител на званието „Борец против фашизма и капитализма”, лежал в затвора само няколко месеца. Калоферов бил на 12 години, когато за първи път се запознал с родителите на баща си. Майка му се задомила повторно, а Христо бил отгледан от баба си и дядо си по майчина линия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече