Ultimate magazine theme for WordPress.

Ето го порасналия син на Асен Блатечки! Малкият Борил одрал кожата на тати (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

7-годишният син на моделката и актриса Диляна Попова е одрал кожата на татко си. Малкият Борил е пълно копие на Асен Блатечки и изобщо не прилича на майка си. Дори по характер. Звездният наследник, който тази есен ще бъде първокласник, изцяло се е метнал на баща и има неговия буен нрав.

Диляна споделила пред свои близки, че с мъжа й са спрели на държавно училище, тъй като не виждали смисъл да наливат пари в частно образование. Доскоро Борил посещаваше и държавна детска градина, за да може по думите на майка му да общува с нормални деца на неговата възраст, а не с разглезени наследници на богаташи, пише „Уикенд“.

„Ако не го бях видяла при раждането, щях да си помисля, че не е от мен“, често се шегува Попова. Блатечки пък гордо се хвали със силния си ген – неговата дъщеря Катерина също е пълно копие на актьора както на външен вид, така и по характер. 20-годишното Кате е плод на дългогодишната му връзка с режисьорката Катерина Горанова, с която се разделиха именно заради Диляна Попова.

Момичето дълго време не можеше да прости на баща си, че има друго семейство именно заради бунтарския си характер, наследен от Блатечки. В крайна сметка тя се помири с татко си и обикна братчето си Борил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече