Ultimate magazine theme for WordPress.

Как да премахнем мазнините от тялото си (Няколко неинвазивни метода, които промениха мъжкия свят)

0

- Advertisement -

В продължение на десетилетия технологията за отстраняване на мазнини се раздели на два лагера: инвазивна хирургия (липосукция, изискваща обща анестезия и болезнено време за възстановяване) или измама (помните ли тези вибриращи колани?).

Страхотната новина: Това се промени. През последните години технологията напредва бързо, създавайки нови процедури, които правят премахването на упоритите любовни дръжки или досаден корем по-лесно от всякога.

Минимално инвазивна липосукция

Липосукцията преди беше сериозна операция, изискваща престой в болница или хирургично заведение и преминаване под обща упойка, докато мазнините се изсмукват от тялото ви с тръба с приблизителния размер на градински маркуч. Процедурата е станала значително по-усъвършенствана, еволюирайки в минимално инвазивна липосукция. Мазнината се инжектира с разтвор, след което се разтопява с ултразвукови вълни.

Процедурата отнема около час; възстановяването включва само два почивни дни и двуседмична почивка от тренировка.

Кой е добър кандидат? Тази минимално инвазивна процедура може да помогне на хората да преодолеят бариерите, които не могат във фитнеса.

Неинвазивната липосукция truSculpt 3D

TruSculpt е неинвазивна радиочестотна машина, която загрява мазнините, причинявайки селективна апоптоза (или програмирана клетъчна смърт) на мастните клетки, така че те да могат да бъдат естествено отделени от организма. Една 15-минутна сесия може да намали мазнините в третираната област средно с 24 процента.

Усещането е като масаж с горещ камък. Той доставя топлина до целия мастен слой, като същевременно поддържа комфортна температура на кожата. Можете да го направите на почти всяка област и най-хубавото е, че можете да правите няколко области едновременно. Отнема около 12 седмици, за да се видят пълните резултати, след което процедурата може да се повтори при желание.

Инжекции на Kybella

Острата челюст е един от най-желаните мъжки атрибути. Но с колебанията на теглото нещата могат да омекнат. Сравнително ново, донякъде научно-фантастично лечение за „субментална пълнота“ – известна още като страшната двойна брадичка – е Kybella.

Това е инжекция с дезоксихолова киселина, която топи мастните клетки, така че те да бъдат естествено елиминирани от тялото. Необходими са няколко лечения на Кибела: между три до пет, на всеки шест седмици. Резултатите са постоянни.

Един фактор, който трябва да се има предвид: често срещаният страничен ефект от инжекциите на Kybella е натъртване или подуване, което продължава около четири до пет дни след всяко лечение.

EmSculpt

По време на сесия EmSculpt към корема или дупето ви са прикрепени електромагнитни гребла, доставящи енергия, която стимулира мускулите да се свиват. След 30 минути ще претърпите еквивалент на 20 000 коремни преси или клекове. Това е по-скоро мускулна скулптура, отколкото чисто устройство за отстраняване на мазнини, въпреки че проучванията с ЯМР показват че пациентите могат да загубят около 20 процента от прищипващата се мазнина над мускула.

Така че науката върви напред, давайки ни по-стегнати челюсти и по-добри кореми. Важно е да подкрепите инвестицията си със здравословен начин на живот, включително редовни тренировки и разумна диета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече