Ultimate magazine theme for WordPress.

САМО за мъже: 5 съвета как да сме в крак с модата това лято

0

- Advertisement -

ни редакционна информация, съставихме списък с 5-те най-добри тенденции в летния стил, които да наблюдаваме този сезон.

1. Модели за облекло са в забавни щампи

Забавните щампи и шарки се завръщат, тъй като това лято се чувства малко по-леко от това през 2020 г. Помислете за хоризонтални и морски елементи.

2. Слънцезащитата винаги ще бъде на мода

Ужасно много хора използват ежедневно слънцезащитни продукти и този брой е дори по-малък сред мъжете. Тъй като всички ние намираме нови начини да прекарваме времето си на открито, е жизненоважно да носим подходяща слънцезащита. Добрата новина е, че все повече компании произвеждат слънцезащитни продукти с овлажнители и добра защита. Не искате да бъдете един от 4,3 милиона души, лекувани годишно от базално-клетъчен и плоскоклетъчен карцином? Време е да направите слънцезащитните продукти част от ежедневната си рутина на лицето – всеки ден.

3. Стиловете на обувките остават ежедневни

Стилът при обувките определено се е изместил към ежедневни, но това не означава по-малко усъвършенстване. „Смяната на сезоните дава шанс да се освежите и обновите – като започнете с обувките си. Това лято бележи старта на най-голямата гама от ежедневни стилове досега“, казват специалисти.

4. Удебелени цветове за забавна лятна мода

В зависимост от това, кого питате, всичко от пастели до неон е тази година на мода. Розовото, например, пак е „фешън“, с тази разлика, че говорим за още по-крещящо розово. Много се търсят и зелените нюанси (по-специално алое).

5. Сверете си часовника

В по-ниския ценови клас на пазара на часовници марките се забелязват забавни връщания към 70-те, 80-те и 90-те години. Както аналоговите, така и цифровите опции се връщат към остри, прости шрифтове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече