Ultimate magazine theme for WordPress.

Светослав Иванов сяда на стола на Мая Костадинова след скандал! Водещата не се появи в ефир

0

- Advertisement -

Водещата на предаването „Неделята на Нова” Мая Костадинова изненадващо не се появи в ефира на телевизията миналата седмица. Оказа се, че тя е взела решение да не се явява на екран буквално часове преди ефир. Предаването било подготвено за излъчване в неделя, а в събота вечерта Костадинова е уведомила колегите си, че напуска.

Решението й било напълно неочаквано за шефовете на медията, както и за екипа, който се наложило да реагира кризисно миналата неделя. Тогава на стола на Костадинова на пожар седна продуцентът на програмата Симеон Белев.

В екипа на предаването тлеело напрежение в последната седмица. До Костадинова достигнали слухове, че договора й няма да бъде подновен от есента и тя остава без работа, пише „Уикенд“.

Бясна, решила да изпревари събитията и сама уведомила, че напуска. Още по-огорчена била, когато научила, че от Нова умуват да поканят Светослав Иванов на нейното място. Въпреки уверенията на началниците, че я ценят и такъв трансфер не се задава, тя решила изобщо да не се появи в ефир и изключила телефона си.

Според колеги на Мая Костадинова, тази неделя тя все пак ще води предаването, след като била уверявана с часове от началниците, че не планират да я махат. Някои обаче прогнозират, че брюнетката подготвя да устрои панаир в студиото и да обяви пред зрителите, че си тръгва. На този етап в медията се чудят как да реагират, тъй като нямат подготвен водещ за предаването.

„Неделята на Нова” е сред основните предавания на медията и се радва на приличен рейтинг, макар и доста по-малък от „120 минути” със Светлъо Иванов. Мая Костадинова пък дойде в медията от Канал 3, където имаше предаване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече