Ultimate magazine theme for WordPress.

Българин със собствена крипто валута в Дубай

0

- Advertisement -

Известният българин в Дубай – Славчо Панов, който е познат с бохемския си живот в Бурж Ал Араб (но тайно оптимизира сайтове в България), пуска собствена крипто валута – SLAVI COIN. Той обяви това в социалните си мрежи, като качи и снимки от луксозната премиера на валутата.

Премиерата се състоя на луксозно бизнес парти в Бурж Ал Араб. На нея присъстваха видни бизнес имена от арабския свят и световни крипто лидери. Като крипто милиардера Брок Пиърс, който през 2020 се кандидатира за президент на САЩ. Сред гостите бяха и близки приятели на собственика, както и приближени на кралското семейство.

Валутата прави иновация като е една от първите електронни валути, които ще се борят със замърсяването на околната среда. Тя представя иновативното “зелено копаене”, което не консумира електрическа енергия, която е един от основните проблеми за глобалното затопляне, което носи вредата от другите крипто валути.

Валутата е и пас за първото луксозно крипто общество с над 70 000 члена. Собствениците й ще могат да се запознават, общуват и правят бизнес по между си. Предстои отварянето на собствена крипто банка, която ще постави валутата на лидерска позиция в крипто света. Това е иновация, инвестицията, за която изисква огромен ресурс и малко крипто валути могат да си я позволят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече