Ultimate magazine theme for WordPress.

Софка плаче от щастие! Затрупана е с подаръци от кумира си Лили Иванова (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Софи Маринова, чийто най-голям идол е примата Лили Иванова, неведнъж е споделяла публично своето възхищение и фенска любов към нея.

След изпълнението си на полуфиналите, когато спечели с невероятното си превъплъщение в Лили с песента „Скитница”, Софка не скри вълнението си и избърса няколко издайнически сълзи. Тя обясни, че е толкова развълнувана, та не може да сдържи емоциите си.

Не успя да ги сдържи и при невероятния жест, който Лили Ивановна – очевидно доволна от изпълнението на ромката перла, направи за нея. Чрез пиара си тя изпрати на Софи свои дискове, надписани собственоръчно: „Скъпа Софи Маринова, благодаря!”

На своята плоча със стилен черно-бял дизайн Лили Иванова е написала: „На г-жа Софи Маринова! Една прекрасна певица и човек! Поздравления! Успехи и щастие! С уважение, Лили Иванова! 17.05.2021 г. София!“

Софи Маринова сподели неизмеримото си щастие във Фейсбук:

„Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация и е харесала най-много от всички до сега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин. Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват! Обичам ви! Ваша Софи”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече