Ultimate magazine theme for WordPress.

Ицо Хазарта НЕ ИЗДЪРЖА: Майката на дъщеря ми й каза, че е трябвало да я хвърли на боклука! (Рапърът разкри истината за бившата си)

1

- Advertisement -

Рапърът Ицо Хазарта не издържа на поредната доза нападки от страна на бившата му жена Диана Котева, с която от години водят тежки съдебни битки за попечителство над дъщеря им Аделина.

Диана редовно обикаля родните медии и дава интервюта, в които се оплаква от съдебната несправедливост в България и най-вече – от жестокостта на Ицо Хазарта към нея. По думите й рап звездата й е отнел неправомерно родителските права и не й дава възможност да си вижда детето. За това тя съди него и държавата ни в Страсбург.

Тези дни Диана отново даде интервю за светски сайт, в което заяви, че „шубидубито“, както нарича Хазарта, я изкарвал психично болна пред Ади, докато дъщеря й всеки ден плачела безутешно за майка си.

В крайна сметка, Хазарта не издържа и публично разкри своята истина за Диана в социалната мрежа. Той категорично заяви, че Ади неколкократно е ходила при майка си в Англия и никога не я е отделял от нея.

„През 2006-а година Диана замина да живее в Лондон, а дъщеря ми Ади – на 2 години към този момент, остана да живее с мен, и така до ден днешен. През 2013 година Диана каза на дъщеря ми, че е обидена, задето не иска да се премести при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 години. Да, цифрата не е сгрешена. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, но без успех. За 4 години единственото съобщение, което Ади получи от нея, беше:

„Ти си много проста, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих“.

Принудих се да заведа дело, защото 4 години не можехме да идем нито в Гърция, нито където и да било извън страната – нямахме декларация от майката. Две години детето и аз бяхме разпитвани от съдии, полицаи, психолози и социални работници. Накрая получихме решение на съда, което показваме на границата всеки път“, разказва рапърът.

Той твърди, че десетки пъти е писал на Диана с молба да се обади и да възстанови връзката си с Ади.

„Проблемът е, че детето ми седма година е влачено по съдилища, психолози и социални работници, където всеки път се налага да обяснява едно и също – не, баща ми не ми забранява да виждам майка ми, просто тя години наред не ме потърси, а сега води дела срещу държавата и срещу баща ми, вместо да се обади и да се извини за всичко, което сътвори.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече