Ultimate magazine theme for WordPress.

Неловко! Новата на Сашо Кадиев стърчи една глава над него (Разказ на очевидци)

0

- Advertisement -


Нелепа двойка са Александър Кадиев и новата му Ивелина Чоева. До това заключение стигнаха свидетели на завръщането на тв водещия и манекенката от Доминикана.

След 13-часов чартърен полет двамата кацнаха на летище София и веднага се отправиха за багажа си, докладва репортер на Flip.bg.

За разлика от повечето туристи, които се записаха в регистъра на РЗИ до представяне на негативен тест, Кадиев и Чоева представиха документ, според който не подлежат на карантина или PCR тест. Двойката явно вече е прекарала инфекцията и според новите условия няма нужда да се тества.

Неприятно впечатление на околните направи несъразмерността в ръста на влюбените. Ивелина е доста висока и стърчеше една глава над Кадиев. „Такава хубава жена имаше, а да се хване с тоя маркуч. Не си подхождат не само на ръст“, злобно коментираха пътниците в самолета.

Очевидно това не е проблем за водещия, който през цялото време обгрижваше любимата си, гушкаше я и я целуваше нежно.

Иначе на една от малкото им официални общи снимки в интернет разликата в ръста е в полза на Сашо Кадиев. На фотоса водещият явно се е качил на табуретка, шегуват се зевзеци.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е kadiev-1.jpg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече