Ultimate magazine theme for WordPress.

Лични причини! Ето какво прогони Калин Врачански от „Братя“

0

- Advertisement -

Актьорът не се появи във втория сезон на сериала „Братя”, не е активен и в социалните мрежи

Героят на Калин Врачански в сериала „Братя” – Борис Донков, така и не се появи във втория сезон, а почитателите на актьора се зачудиха къде изчезна. Говори се, че той е обиден на продукцията, защото колегата му Владимир Михайлов го е засенчил, превръщайки се в любимец на аудиротията. Самият Калин обаче се оправдава, че е зает с други ангажименти, пише Уикенд.

През последните месеци Врачански усилено се подготвя за главната роля в сценичната адаптация на хитовия мюзикъл „Баща ми бояджията“ в Софийската опера. Когато го поканили да влезе в образа на многодетен родител в мюзикъла, той поискал специални репетиции, за да е сигурен, че ще се справи с пеенето. Най-много се ентусиазирал от факта, че ще работи с деца.

„Преди години съм играл в друг мюзикъл, но там имах малка роля. Досега не съм се занимавал професионално с пеене”, каза актьорът. Той бил толкова зает да се готви за предстоящата премиера в началото на май, че не му оставало време за други професионални изяви. Такова поне е неговото обяснение за изчезването му от „Братя”.

Хора от екипа на продукцията обаче издават, че това не е единствената причина за отсъствието на Калин. Когато стартира поредицата, той бе най-разпознаваемото лице и звезда на сериала, ала колегата му Владо Михайлов го засенчи и бързо се превърна в любимец на зрителите. Това доста засегнало суетния Врачански и той предпочел да съсредоточи усилията си другаде.

Калин от доста време не е активен в социалните мрежи и е доста потаен за личния си живот. От близо две години той има връзка с чаровната художничка Александра Стоянова, но избягва да я показва или да говори за отношенията им. С хубавата блондинка се запознал покрай манекенката Диляна Попова и според запознати любовта им процъфтявала.

През годините Врачански прехвърли куп жени през леглото си, но така и не успя да се задържи дълго с някоя от тях. Негови близки твърдят, че в един момент ергенският живот много му се усладил, ала възрастта му напредвала и желанието му за деца се засилвало.

Въпреки че не е известна в публичното пространство, Александра притежавала редица качества, които силно впечатлили Калин. С нея той най-сетне се почувствал уверен и спокоен да създаде семейство. С половинката му мислили сериозно и за дете, но когато точно ще се случи по думите им било божа работа.
Идеята за наследник му става все по-близка, но актьорът продължава категорично да отхвърля брака. Той никога не е искал да се жени официално, защото е убеден, че подписът в гражданското носи само главоболия. „Бракът не е доказателство за любов!” твърди Врачански.

За първи път актьорът показа жената до себе си на премиерата на сериала „Господин Х и морето” преди 2 години. Той пристигна с Алекс под ръка и я представи като „гаджето ми”. Красавицата обаче предпочете да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, докато вървеше презентацията на поредицата.

За изгората на Калин се знае, че предлага частни уроци по рисуване за малки и големи. Именно така преди 2 години се запознала с Врачански, който бил гост в ателието й заедно с Диляна Попова и сина й Борил. Актьорът бил силно привлечен от чара на художничката и я поканил на среща. После връзката им се развила бързо и скоро заживели заедно под един покрив.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече