Ultimate magazine theme for WordPress.

Калин Сърменов низвергнат от театъра – ето как комплексира колегите си!

0

- Advertisement -

Дългучът страда заради ръста си – потискал останалите, до него те изглеждали като джуджета

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята на мафиота Михаил Михайлов-Милото в сериала „Седем часа разлика” и не може да се оплаче от липса на ангажименти в киното. Двуметровият му ръст обаче му пречел да направи кариера в театъра. Никой от режисьорите не искал да му дава роля, тъй като Калин стърчал над останалите си колеги и до него те изглеждали като джуджета, пише Уикенд.

57-годишният Сърменов е завършил Художествена гимназия и дълги години в артистичното съсловие го въприемали повече като художник, отколкото като актьор. Баща му пък бил виден симфоничен музикант. Сърменов авършил две специланости в НАТФИЗ– кинорежисура в класа на Мариана Евстатиева и актьорско майсторство в класа на проф. Гриша Островски.

След дипломирането си Милото заминал да работи по разпределение в театъра в Пазарджик, където обаче изкарал само един сезон. Завърнал се в столицата, където заедно с негови приятели основавали частния театър „Алтернатива“, съосновател е на групите „Контрол” и „Чувал чувал” и наблегнал на озвучаването на реклами, филми и сериали.
Конфликти с бившия директор на Сатиричния театър Рашко Младенов го накарало да зареже актьорската професия. Тогава се заел с основаването на рекламната си агенция, което се оказала доста трудно начинание. Налагало му се да работи на три места и водел нощно предаване, за да може да издържа студиото си.

Въпреки всичко Калин доста успешно се справил с развитието на рекламната си агенция, която го направила милионер.

Прегледана: 6351

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече