Ultimate magazine theme for WordPress.

Калин Сърменов низвергнат от театъра – ето как комплексира колегите си!

0

- Advertisement -

Дългучът страда заради ръста си – потискал останалите, до него те изглеждали като джуджета

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята на мафиота Михаил Михайлов-Милото в сериала „Седем часа разлика” и не може да се оплаче от липса на ангажименти в киното. Двуметровият му ръст обаче му пречел да направи кариера в театъра. Никой от режисьорите не искал да му дава роля, тъй като Калин стърчал над останалите си колеги и до него те изглеждали като джуджета, пише Уикенд.

57-годишният Сърменов е завършил Художествена гимназия и дълги години в артистичното съсловие го въприемали повече като художник, отколкото като актьор. Баща му пък бил виден симфоничен музикант. Сърменов авършил две специланости в НАТФИЗ– кинорежисура в класа на Мариана Евстатиева и актьорско майсторство в класа на проф. Гриша Островски.

След дипломирането си Милото заминал да работи по разпределение в театъра в Пазарджик, където обаче изкарал само един сезон. Завърнал се в столицата, където заедно с негови приятели основавали частния театър „Алтернатива“, съосновател е на групите „Контрол” и „Чувал чувал” и наблегнал на озвучаването на реклами, филми и сериали.
Конфликти с бившия директор на Сатиричния театър Рашко Младенов го накарало да зареже актьорската професия. Тогава се заел с основаването на рекламната си агенция, което се оказала доста трудно начинание. Налагало му се да работи на три места и водел нощно предаване, за да може да издържа студиото си.

Въпреки всичко Калин доста успешно се справил с развитието на рекламната си агенция, която го направила милионер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече