Ultimate magazine theme for WordPress.

Митьо Пищова едва не починал от Ковид-19! Търновският чешит за пореден път прескочи трапа

0

- Advertisement -

Димитър Маринов, по-известен с прякора си Митьо Пищова, потъна в поредните здравословни проблеми. След като в края на 2020 г. изкара тежко коронавируса, прочутият чешит получи усложнения на сърцето. Месеци по-късно дишането му е трудно, изкачването на стълби започва да се превръща в проблем. Налага се да спира за почивки, а това никак не пасва на динамичната му натура.

Пищова си записва час за преглед, а медиците го шокират с новината, че има сериозен проблем. Кръвните проби показват, че хемоглобинът му е едва 62, тоест кръвта му съдържа близо двойно по-малко кислород, отколкото трябва.

„Беше страшно. Помислих си, че умирам. С помощта на приятели успяха да ме прехвърлят от болницата във Велико Търново във Втора градска в София. Изследванията ми бляха много лоши. Наложи се да ми прелят две банки с кръв, за да живна. Добре, че имам истински приятели, които дариха от кръвта си безвъзмездно. Още първия ден ме сложиха на системи.

Оказа се, че Ковид 19 е увредил сърцето ми, станало е биволско, сиреч уголемено е и сега ми създава проблеми. Обясниха ми, че стените на сърчицето ми били удебелени, вероятно покрай прекарания вирус, който за малко не ме уби и ми вкара на системи в болница в края на миналата година. Слава на Бог, оцелях тогава!

Този път беше по-тежко обаче. По цял ден лежах да ми правят вливания. Толкова лошо до сега не ми е било. Притесних се, защото аз съм набожен човек и сънувах един страшен сън. Изпратих много приятели и си помислих, че идва моя ред. А страшно много ми се живее, защото имам жени, които ме чакат.

Цяла седмица се бориха за живота ми. Бях в отделението по кардиология, на втория етаж. Самотен, свижданията се разрешават само навън, при спазване на дистанция. Апетит нямам, нито съм гладен, нито съм жаден, но вероятно от системите. Вейчица станах! По сестрите не се заглеждам. През това време идваха на визитация и лекарки. Три броя – извънземно красиви жени. Шефът на отделението обаче ми беше забранил да ги пипам. Очите ми бяха пълни, ръцете празни”, жалва се пред наш репортер Митьо Пищова.

Известният търновец е притеснен, че по-често му се налага да посещава болнични заведения, отколкото кръчми. Митьо винаги се е хвалел, че се радва но добро здраве, а зъбите му нямат нито един кариес, пише „Уикенд“. Пищова обясняваше перфектната си форма с груповия секс, който обожава, и с младите жени, които непрекъснато го наобикалят, заслепени от финансовото му състояние и физически чар. Кахъри се, че не винаги слушал докторите, които го съветвали, че ако не откаже секса, то поне трябва да го разреди, защото вече е навлязал в достолепната възраст на 60 и кусур годишните „младежи”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече