Ultimate magazine theme for WordPress.

Кокона! Стефан на Гала марков от глава до пети! (Пчеларят пръска луди пари за дрехи – СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Половинката на Гала Стефан Николов се оказа по-голяма кокона и от жена си. Новоизлюпеният тв водещ, който от години се занимава с пчели, носи само маркови скъпи неща, а според запознати в гардероба има дрехи на обща стойност два пъти по-голяма от тази в дрешника на Гала.

„Сигурно има над 30 различни пролетни якета, и още двапъти по толкова дънки и джинси“, разкриват запознати, като уточняват, че предпочитаната му марка е Tommy hilfiger.

Бил маниак и на тема обувки – спортни, официални, ежедневни и прочие. Дори Гала, която също много обичала да си купува обувки, не разполагала с толкова много чифтове. Същото се отнасяло и за аксесоарите, като само единият му чифт слънчеви очила струвал над 2000 лева.

Загадка остава как успява да си позволи всичко това само и единствено с отглеждането на пчели. Отскоро Стефан Николов е в екипа на телевизия „Българе“, където има собствено предаване с името „Без политика“.

Заплатата му там обаче е едва е 2000 лв., което е крайно недостатъчно за подобен стандарт на живот. За сметка на това половинката му Гала изкарва достатъчно пари, за да му угажда.

Прегледана: 19299

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече