Ultimate magazine theme for WordPress.

Кокона! Стефан на Гала марков от глава до пети! (Пчеларят пръска луди пари за дрехи – СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Половинката на Гала Стефан Николов се оказа по-голяма кокона и от жена си. Новоизлюпеният тв водещ, който от години се занимава с пчели, носи само маркови скъпи неща, а според запознати в гардероба има дрехи на обща стойност два пъти по-голяма от тази в дрешника на Гала.

„Сигурно има над 30 различни пролетни якета, и още двапъти по толкова дънки и джинси“, разкриват запознати, като уточняват, че предпочитаната му марка е Tommy hilfiger.

Бил маниак и на тема обувки – спортни, официални, ежедневни и прочие. Дори Гала, която също много обичала да си купува обувки, не разполагала с толкова много чифтове. Същото се отнасяло и за аксесоарите, като само единият му чифт слънчеви очила струвал над 2000 лева.

Загадка остава как успява да си позволи всичко това само и единствено с отглеждането на пчели. Отскоро Стефан Николов е в екипа на телевизия „Българе“, където има собствено предаване с името „Без политика“.

Заплатата му там обаче е едва е 2000 лв., което е крайно недостатъчно за подобен стандарт на живот. За сметка на това половинката му Гала изкарва достатъчно пари, за да му угажда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече